Иван Демерджиев е имал охрана от МВР, която да го пази от полицаите

2
Служители в Главна дирекция "Жандармерия, специализирани операции и борба с тероризма" са охранявали бившия вътрешен министър
Служители в Главна дирекция "Жандармерия, специализирани операции и борба с тероризма" са охранявали бившия вътрешен министър Снимка: Мира Безус / БТА / Архив

Служители в Главна дирекция "Жандармерия, специализирани операции и борба с тероризма" са охранявали бившия вътрешен министър

С охрана от МВР, която освен да го пази при посещения на стратегически обекти и срещи с граждани, но и от полицаите, е бил Иван Демерджиев, докато е бил вътрешен министър. Това става ясно от негов отговор по повод запитване от Главния инспекторат на Министерски съвет, пише вестник "24 часа".

Охраната била от 3 февруари 2023 година. Тя е осъществявана от служители в Главна дирекция "Жандармерия, специализирани операции и борба с тероризма". След проверката е свалена. От документа не става ясно защо е било нужно Демерджиев да бъде пазен от полицаите.

Иван Демерджиев бе вътрешен министър в двата служебни кабинета на Гълъб Донев - от 1 август 2022 г. до 6 юни 2023 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    наблюдател
    Ако тези служители от снимката са пазачите,невъзможно ще е да го овардвт.
  • 2
    1
    Русенската Полиция
    В русенската полиция едни хора влизат за сватба,а други вече наточили брадва.Така че и тук най големият враг на полицаите бяха полицаи и може би още,тук и там е така.Да ги изброим ли по именно? По списък?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари