Ива Митева: По-честно е да се отиде на избори

0
Според нея позицията на ГЕРБ и Бойко Борисов е правилна
Според нея позицията на ГЕРБ и Бойко Борисов е правилна Видео: NOVA

Според нея позицията на ГЕРБ и Бойко Борисов е правилна

Бившият председател на парламента Ива Митева изрази своето мнение относно политическата ситуация в страната в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS. Според нея, сегашното Народно събрание е слабо и няма как да излъчи силно мнозинство и силен кабинет.„Когато видях изборните резултати, разбрах, че кабинет няма да има. Петко Каравелов е казал, че на държавния мъж не е простено да ни води към неизвестното. Това, което правят нашите политици в последните три години, е че ни водят към неизвестното. Сегашното Народно събрание е слабо. То няма как да излъчи силно мнозинство и силен кабинет”, заяви Митева.

Правителство на всяка цена?

Митева подчерта, че правителство на всяка цена звучи страшно и предполага задкулисни договорки. „Това значи, че целта трябва да оправдае средствата, това звучи страшно. Значи там имаме договорки, задкулисие. По-честно е да се отиде на избори. Намирам позицията на ГЕРБ и Бойко Борисов за правилна”, допълни тя.

Митева подкрепи позицията на ГЕРБ и Бойко Борисов, като заяви, че е по-честно да се отиде на избори, отколкото да се правят компромиси с принципите. „Не мога да си представя, че няма да подкрепят кабинет с първия мандат, а ще подкрепят правителство с третия”, обясни юристът.

Политическата нестабилност

Според Митева, политическата нестабилност в страната е резултат от слабостта на Народното събрание и липсата на силно мнозинство. Тя изрази своето безпокойство относно бъдещето на България и подчерта, че е необходимо да се вземат по-решителни мерки за стабилизиране на политическата ситуация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Bonkerz
    Ама, Македония... тя е виновна! След поредните избори, ще има нови партии, нови депутати, нови политики, нови % и всичко ще цъфне и ще върже и положението ще стане розово.
  • 0
    3
    абе пинокио
    Ти да не си кики с дългия нос, или акаденков?!?😁😁😁
  • 1
    2
    Мунчо
    Госпожа Ива май скоро ще се вози в Жипката.
  • 2
    1
    Пинокио
    Тая чалгарска слугиня, дето лазеше в краката на Сакатия от Учиндол, на простак Хаджи Тошко Африкански - Каруцарина и клептомана Балабана джебчията, няма право дори да споменава думата "чест"! Защото веднага ще й напочним за Пацо Шнорхела, онова нищожество, което инвалидът на идвана щеше да назначи за български министър, ще напомним на фъфлещата Митева Ива с дългия нос, дето върви два метра пред нея, че точно заради чалгарската им сбирщина, чийто архитект е сарайският милиардер, вече трета година държавата ни е в политическа и парламентарна криза! Не го забравяйте, българи! Не забравяйте, че по нареждане на Сакатия Балабана Джебчията и каруцарина Хаджи Тошко с просташкия език свалиха работещо правителство, после свалиха и друго, заедно с мутрата от СИК, пак по нареждане на агент Сава - "Проклятието на България"!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари