ИТН подаде 5100 подписа за регистрация в ЦИК

0
Тошко Йорданов с остри думи към политическите конкуренти
Тошко Йорданов с остри думи към политическите конкуренти Снимка: БТА

Тошко Йорданов с остри думи към политическите конкуренти

"Има такъв народ" (ИТН) се регистрираха за предстоящите парламентарни избори, като заявиха готовност да проведат кампания, насочена към диалог с гражданите. Според Тошко Йорданов, председател на парламентарната група на партията, ИТН е последователна формация, която не се разделя на различни крила и запазва стабилност в ръководството си. По думите му, партията е подала 5100 подписа и всички документи за регистрация в Централната избирателна комисия са изрядни.

В тази кампания ще трябва да си говорим с гражданите, както винаги. Хората са достатъчно умни и виждат всичко, което се случва пред очите им. Те знаят кой е излъгал, кой е нарушил обещанията си и кой е лицемерен, докато се представя за борец срещу корупцията“, подчерта Йорданов.

На въпрос с кого ИТН би работила в бъдещ парламент, Йорданов заяви, че ако има лидери, които се обединяват около ключови приоритети за страната, може да се сформира редовна власт. Партията ще следва същия курс, който предприе при третия мандат в предишния парламент. Той обаче не даде отговор дали Слави Трифонов ще бъде включен в листите за изборите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари