Историята на момичето с най-дългите крака в света

1

Милиони жени искат да имат дълги крака, но какво е наистина да ги имаш?

Мейси Карин, 21-годишна американка от Тексас, е известна не само с младостта и енергията си, но и със своите изключително дълги крака, които са с дължина от 135 сантиметра. При височина от 208 сантиметра, тя притежава титлата за най-дългите крака сред жените в света - титла, която за нея е не само отличие, но и предизвикателство.

Много хора биха си помислили, че да бъдеш различен, особено по този начин, е нещо, с което би се гордял всеки. Но за Мейси това е нож с две остриета. Още от ранна детска възраст тя е била обект на подигравки и критики, не само заради своята височина, но и заради краката си, които често са привличали нежелано внимание. Социалните мрежи, които за много хора са място за споделяне на радости и успехи, за нея често са източник на негативни коментари и обиди. Наричана е „хуманоид“, „Слендърмен“ и други обидни прозвища, които нараняват самочувствието ѝ.

Но Мейси Карин не се предава. Въпреки тежките коментари и социалния натиск, тя е намерила сили да приеме себе си такава, каквато е. От времето, когато била тормозена в училище, до днес, когато гордо носи своята уникалност, Мейси е преодоляла много трудности. „Винаги съм била по-висока от всички останали“, споделя тя и разказва за детските години, когато единственото нещо, за което е била тормозена, е било именно височината ѝ.

Животът с такива нестандартни пропорции обаче не е лесен. Мейси често среща проблеми в ежедневието си, като трудността да намери подходящи дрехи или да преминава през врати, които не са предназначени за нейния ръст. За да намери дълги панталони, които ѝ пасват, тя трябва да поръчва специални, които струват около 250 долара за чифт. „Не печатам пари, така че днес имам само два чифта от тях“, казва тя с усмивка.

В личния живот също не всичко върви гладко. Много от мъжете, с които Мейси е имала връзка, се срамуват от височината и външния ѝ вид, което допълнително усложнява ситуацията. Поради това, тя предпочита да не мисли за търсенето на сродна душа, поне засега.

Титлата за най-дългите крака в света, която Мейси Карин държи от около четири години, вече няма голямо значение за нея. Напротив, тя е готова да се откаже от нея, ако някой друг я претендира. „Тази титла вече няма никакво значение за мен. Ако някой иска да ми отнеме тази титла, ще бъда повече от щастлива“, споделя тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Прост българин
    Кой ще го ебе това не знам
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари