Историята на Емил Конрад

0
Инфлуенсърът представи новата си книга
Инфлуенсърът представи новата си книга Видео: NOVA

Инфлуенсърът представи новата си книга

Емил Конрад, добре познат влогър и инфлуенсър, който е спечелил сърцата на стотици с откровените си видеа, отново привлича вниманието – този път с нова книга. Неговото произведение, озаглавено "Написано в лилаво", вече предизвиква интерес и вълнение сред почитателите му, като не само нарежда опашки пред книжарниците, но и разкрива съкровени и тежки моменти от живота му. Автобиографичното съдържание на книгата шокира с откровеността си и разказва истории, които рядко си представяме, че могат да се случат на някого.

Книгата е посветена на 88-годишната леля на Конрад, която играе важна роля в живота му. Инфлуенсърът споделя, че написването на книгата е имало терапевтичен ефект върху него и че е важно читателите да разберат по-дълбоките послания в нея.

За мен е по-важно да предам нещо. Това просто да кажа, че са ми се случили лоши неща, не носи нищо. Формулирал съм ги по такъв начин, че да мога да помогна на някого”, споделя Конрад в интервю пред NOVA. Тази философия се отразява силно в неговото творчество и показва, че целта му не е просто да разкаже истории за трудности, а да даде на хората нещо, от което могат да извлекат поука.

В книгата си Емил разказва и за травмите, свързани с майка му. „Това да мразиш майка си е нещо много трудно за обяснение. При мен това е резултат от отношението на този човек, който не съм сигурен дали мога да нарека „майка”, казва авторът. Той допълва, че начинът, по който е написал книгата, е помогнал на него самия да обработи тези преживявания.

Една от най-шокиращите истории в книгата е свързана с факта, че Емил е осиновен. „Беше травмиращ начинът, по който разбрах, че съм осиновен. Не е нещо странно да си осиновен. Аз бих искал да осиновя също. Когато се говори повече за това, много повече хора ще искат да осиновяват”, коментира той.

Макар че знае, че има биологични братя и сестри, Емил все още не се е решил да се срещне с тях. „Не съм искал да се срещам с биологичните ми братя и сестри. Оставих си време, за да помисля над това. Те имат желание, аз все още не съм готов”, споделя той откровено.

Новата книга на Емил Конрад със сигурност ще привлече вниманието на широката публика, както поради популярността му, така и поради темите, които смело засяга – осиновяването, семейните отношения и личните травми. Историята му е още едно доказателство, че зад всяко публично лице се крие много повече от това, което виждаме онлайн.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    #2 :
    Тъй, тъй! В тия форуми само поддръжници на НАТО-то, €вро-то, €вропедерастията и Украйна! Айде, възгеч!
  • 5
    3
    1 до 2:
    Ама вЕрно, ти си живото доказателство за това!
  • -2
    2
    До 1
    Тоq като гледам във форумите май са най големите педераси !
  • 4
    1
    Оффф,
    По прайдовете в София – педерас'и, в народното ни събрание – отявлени педерас'и, по пътищата ни залегнали в храстите – сини педерас'и, инфлуенсърите ни и те – коджа педерас'и! Бактън от педерас'и в тая американско-€врогейска кочина!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари