Иран обеща "подходящ отговор" на израелските удари

0
Масуд Пезешкиан: Не търсим война, но ще отговорим на израелската агресия
Масуд Пезешкиан: Не търсим война, но ще отговорим на израелската агресия Снимка: AP / БТА

Масуд Пезешкиан: Не търсим война, но ще отговорим на израелската агресия

Ислямската република Иран заяви официална позиция относно израелските въздушни удари, извършени на територията на страната. Иранският президент Масуд Пезешкиан направи изявление по време на правителствено заседание, в което подчерта позицията на страната.

"Ние не търсим война, но ще защитаваме правата на нашия народ и нашата страна", заяви категорично Пезешкиан. Той допълни: "Ще дадем адекватен отговор на агресията на ционисткия режим."

Жертви при нападението

По последни данни броят на загиналите при израелското нападение достигна пет души. Иранските медии потвърдиха информацията за смъртта на един цивилен гражданин при въздушните удари, позовавайки се на организация, работеща с жертви на войната. Инцидентът е станал в предградие, разположено в югозападната част на столицата Техеран.

Щети по военни обекти

Според официални представители на Иран, четирима военнослужещи са загубили живота си при атаката. Нанесени са щети на няколко военни обекта, включително радарни инсталации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Moni Levi
    Точно така,избивайте дрипавите ционистки маймуни,само смърт за тях,Нетаняху на сапун и да го клатят манафите!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари