Йорданка Христова: Винаги съм искала да съм от Русе

0
Звездата споделя, че града е един от най-красивите в България
Звездата споделя, че града е един от най-красивите в България Снимка: Lap.bg

При последното си участие в крайдунавския град, 74-годишната звезда сподели, че Русе е един от най-красивите градове в България, с изключителна архитектура, споделя zdravedae.com

„Това за мен е най-аристократичният град и аз винаги съм искала да съм от Русе“, каза още Йорданка Христова.

Отличната си форма и младоликост тя дължи на факта, че от години се увлича по източната култура. Повече от 10 години Йорданка Христова практикува йога. Освен че всеки ден си казва мантрите и прави поне част от упражненията, певицата поддържа добра форма и с прясно изцеден лимонов сок. В интервю за „24 часа“ тя разкрива, че вместо захар се слага лъжичка сода бикарбонат и се пие всеки ден.

Това убивало всички лоши клетки в организма. „Десет хиляди пъти по-силен е от химиотерапията”, обяснява Христова. “А най-важното за добрата форма е сутрин, като се събудиш, да се усмихнеш и да се протегнеш на всички страни, за да се изпъне гръбнакът. Така ще се усмихне и душата ти”, продължава певицата.

Сутрешният лимонов еликсир на гладно действа пречистващо – помага за отстраняването на вредните вещества, предпазва от болести и засилва имунитета. Лимонът е старо и изпитано средство, което диетолозите препоръчват, но не и на хора със слаб стомах, които страдат от язви или гастрит. Освен лимоновия коктейл тя спазва и някои важни правила – не яде вечер, пие по много вода, не преяжда и се храни начесто по малко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари