Йордан Цонев: Всички евро-атлантически сили трябва да се включат в съставянето на кабинет

0
Това, което ни казват всички хора е, че между политиците и дневния ред на обществото е изкопана пропаст, отбеляза депутатът от ДПС
Това, което ни казват всички хора е, че между политиците и дневния ред на обществото е изкопана пропаст, отбеляза депутатът от ДПС Снимка: БТА

Това, което ни казват всички хора е, че между политиците и дневния ред на обществото е изкопана пропаст, отбеляза депутатът от ДПС

Призовавам всички евро-атлантически сили да се включат в съставянето на кабинет и на мнозинство, защото това е изключително важно и това го искат българските граждани от нас, заяви Йордан Цонев от ДПС в декларация от парламентарната трибуна при откриването на новоизбраното 50-о Народно събрание, информира БТА.

Той посочи, че по време на предизборната кампания ДПС са работили на терен цял месец и са чули какво са им казали хората. Това, което ни казват всички хора - и гласували, и негласували, е, че между политиците и дневния ред на обществото е изкопана пропаст, отбеляза Цонев. Другото нещо, което ни казаха, че не искат нови избори, посочи той. По думите му хората искат стабилност, създаване на правителство и решаване на техните проблеми.

Българите в голямата си част потвърждават евро-атлантическия избор на България, каза още Йордан Цонев и посочи, че хората са силно загрижени за сигурността на страната си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    А вие специално
    За въжето сте, МЪРШИ прокажени! На турци и цигани да се дупите – 100% бащите и дядовците ви се въртят в гробовете, гьотверени недоклатени!
  • 12
    1
    Дгд
    Кои хора ти го казват бе еничар долен
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари