Инцидент в "Игри на волята": Спасиха капитана на "Горди" от удавяне

0
Добрин: За малко не се удавих, това преживяване беше кошмарно
Добрин: За малко не се удавих, това преживяване беше кошмарно Снимка: Игри на волята

Добрин: За малко не се удавих, това преживяване беше кошмарно

Тежък инцидент разтърси участниците в последния епизод на "Игри на волята", когато капитанът на племето "Горди" - Добрин, се сблъска със сериозно затруднение по време на едно от физическите изпитания. Докато плуваше към понтона в напрегната надпревара, Добрин получи крампа в крака, което го възпрепятства да остане на повърхността. Бързата реакция на спасителния екип предотврати трагедията.

„За малко не се удавих. Водата винаги ми е вдъхвала страх, а това преживяване беше кошмарно“, сподели Добрин след случилото се. Спасителите го изведоха невредим до брега, където бе прегледан от медицинския екип.

По време на прегледа, капитанът на "Горди" заяви, че все още усеща болка и не може да разпъне крака си напълно. Един от медиците обясни, че крампата вероятно се дължи на физическо претоварване и липса на храна, като увери Добрин, че възстановяването ще бъде бързо.

Инцидентът се разигра по време на битка между капитаните на племената "Горди", "Дръзки" и "Силни". Участниците се състезаваха в задача, разделена на два етапа, където първият изискваше от тях да достигнат до сандък с пъзел. За да отключат сандъка, те трябваше да стигнат до ключ, разположен на 80 метра в морето. Състезателите трябваше да преплуват басейн, да преминат през въздушни обръчи и да се доберат до понтона, където беше скрит ключът.

След като вземат ключа, участниците трябваше да се върнат на брега, да преминат под барикада и да започнат подреждането на пъзела. Именно на този етап Добрин усети силна болка в крака, което му попречи да продължи участието си в състезанието.

В крайна сметка победител в битката стана Светлин от племето "Дръзки", след оспорван двубой с Калоян от "Силни". След като триумфира, Светлин получи правото да размени член от своето племе с участник от "Храбрите", но в крайна сметка реши да не използва тази възможност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари