Инцидент с тротинетка коства живота на млад мъж в Средец

2
29-годишният мъж изпадна в кома след инцидента на 13 юни / снимката е илюстративна /
29-годишният мъж изпадна в кома след инцидента на 13 юни / снимката е илюстративна /

29-годишният мъж бе настанен в отделение "Реанимация" на УМБАЛ – Бургас след падане на 13 юни

Почина младият мъж, който пострада при управление на електрическа тротинетка в Средец, съобщават от полицията.

Пътният инцидент стана на 13 юни. Тогава 29-годишният мъж загубил контрол при преминаване през гумен ограничител и катастрофира самостоятелно.

Пострадалият беше настанен в отделение "Реанимация" на УМБАЛ – Бургас с наранявания по главата, в кома и с опасност за живота.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    до 5
    Ще го ядеш немит и четвъртит. Никакви закони не те пазят от нищо. Сложи си модерен видеорегистратор, ама не някоя китайска мърша и се надявай на добър адвокат и справедлив съдия. Аз много отдавна шофирам с топ модел видеорегистратор и записвам звук , скорост, координати, дата и час със 60 кадъра в секунда. Нито метър без да е включен. А то е видно и ясно на всички , че всички ситуации причинени от тортонедкаджиите са по тяхно невежество, неграмотност и малоумие.
  • 5
    5
    Питам!
    Имам родители, семейство и деца. Работя си по професията. Всеки ден ми се налага да шофирам. Искам някой да ми обясни какво става ако някой ден недай си Боже блъсна някой малоумник с тротинетка без вината да е в мен. Как ще го преживеят близките ми? Какво ще стане с децата ми? Какво ще стане с работата ми и как ще си храня семейството. Как ме пази закона в такава ситуация?
  • 7
    4
    Ани... от анархия
    Ей нагли германци, а?! Че и каски искат. Друго си е в Бг - караш по алея, велоалея, скачаш на пътя срещу движението, по пешеходната пътека, щото светна червено на пътя... въобще анархия, извинете рай за тротинетката. И най-важното - имам права бе, какво си надул тоя клаксон. А задълженията никой не зачита.
  • 4
    3
    Дражева
    Германия наистина се оказва че не можеш да караш тротинетка. Една приятелка си е взела тротинетка от България и там се е глобили защото нямала книжка за нея.Че и каски искат.
  • -3
    2
    Росен Гацов
    В любимата ти Германия легналите полицаи да забранени. Както и в целия ЕС. Идиот несретен.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари