Инцидент с моторист и пешеходка в София

0
Жената преминала на червен светофар, когато мотористът се е забил в нея
Жената преминала на червен светофар, когато мотористът се е забил в нея Снимка: Facebook

Жената преминала на червен светофар, когато мотористът се е забил в нея

Вчера, на столичния булевард "Г.М. Димитров", в посока булевард "Симеоновско шосе", е станала катастрофа между моторист и пешеходка. За инцидента съобщиха потребители на социалната мрежа Facebook.

Според очевидци, жената е преминала на червен пешеходен светофар, когато мотористът се е забил в нея. За щастие, няма сериозно пострадали при инцидента, допълват свидетелите.

След катастрофата, много коментиращи в социалните мрежи изказаха желанието си местните власти да предприемат мерки за подобряване на пътната безопасност на това кръстовище. Те предлагат поставяне на легнал полицай, за да се предотвратят бъдещи инциденти и да се насърчи спазването на правилата за движение.

Призивите за поставяне на допълнителни мерки за безопасност не са нови. Много столичани смятат, че на ключови кръстовища и булеварди липсват ефективни средства за контрол на скоростта и сигурността на пешеходците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари