Инфлуенсърка: Братче, искам да мина с 240 км/ч!

3
Ако искате да карате със 140, отидете в дясната лента, защото аз искам да мина с 240
Ако искате да карате със 140, отидете в дясната лента, защото аз искам да мина с 240

Ако искате да карате със 140, отидете в дясната лента, защото аз искам да мина с 240

Пловдивчанката Елеонора Кабакчиева, популярна в социалните мрежи, предизвика вълна от недоволство, след като публикува видео в своя инстаграм профил, в което остро критикува шофьорите, които спазват разрешената скорост от 140 км/ч по автомагистрала „Тракия“. Тя заяви, че водачите, които се движат с тази скорост в лявата лента, ѝ пречат да кара с 240 км/ч, което според нея е приемливо в тази ситуация.

„Как решавате, че можете да карате в лява лента със 140 км/ч? Това е максималната разрешена скорост, но това не ви прави регулатори на движението. Ако искате да карате със 140, отидете в дясната лента, защото аз искам да мина с 240!“, заяви Кабакчиева, цитирана от TrafficNews.bg.

Не след дълго видеото ѝ събра множество негативни коментари от страна на потребителите, които осъдиха нейното поведение и начин на мислене. Мнозина изразиха мнение, че думите ѝ са напълно неприемливи, особено на фона на честите тежки пътнотранспортни произшествия в страната.

„На фона на многото катастрофи и загубени животи по пътищата заради висока скорост, подобни коментари са безотговорни и опасни“, коментират възмутени читатели.

В контекста на настоящите дебати за пътната безопасност, си припомняме, че максималната разрешена скорост на автомагистрала „Тракия“ е 140 км/ч. Наскоро експерти по пътна безопасност предложиха скоростта да бъде намалена на 130 км/ч, а проектът за изменение на Закона за движение по пътищата вече е одобрен от правителството. Остава само да бъде обнародвано решението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    15
    Ташко ташев
    Ташко Искам да и ,ера ф остата.
  • 4
    14
    Бате Иво
    За съжаление карам Актрос Ако карах Бенц от старите тая шунда да ме не среща То както и повечето де Лично според мен тя поне има смелост да го каже Сега друг е въпроса дали ще го направи Просто отразява мечтите на поне половината шофьори на леки автомобили Лично аз бех я посъветвал да захване друга тема Например как се изскача внезапно пред 40 тонен товарен автомобил Както всъщност го правите повечето от вас Да видим тогава дискусията
  • 12
    13
    Дедо
    Тая е свикнала да я минават с 240 , ама като се изтърка фиша , ще я минават с 5
  • 12
    12
    Гост
    Откачен к....ва!!!!!!!!
  • 14
    11
    Пантелей Пътник
    Тая е тъпа, тъпа, че вдлъбната. Скоро телесата и ще се развяват по храсталаците. Лошото е, че ще завлече със себе си и други хора. Виж и акъла, че и крой шапка. Помислете добре, дали да се качвате в колата, която управлява. Не е ясно кога ще и дойде музата да простакясва. Може да сте последния свидетел на постижението. Явно тъпотата в Пловдив е заразна, епидемична. С 240, че и с 300 може да кара в лентата за луди, но такава лента няма. Значи - не може! Имам минимална надежда, да си е правила майтап, но с такива неща човек да се шегува не бива!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари