Ина се завръща на музикалната сцена

0
Изпълнителката на култовия хит "Зелено" е готова да възроди кариерата си
Изпълнителката на култовия хит "Зелено" е готова да възроди кариерата си

Изпълнителката на култовия хит "Зелено" е готова да възроди кариерата си

Антонина Андонова, известна на музикалната сцена като Ина, се завръща с нови амбиции след дълго отсъствие от попфолк сцената. Изпълнителката на култовия хит "Зелено" е готова да възроди кариерата си и да покори отново публиката с нови проекти, сподели Signal.bg.

Родена на 28 юли 1976 година в град Ямбол, Ина започва музикалния си път още в ранна възраст. Тя учи в музикална паралелка с народно пеене в град Кюстендил, а по-късно завършва специалност "Поп и джаз пеене" в Нов български университет. Допълнително, певицата придобива магистърска степен по "Музикална педагогика" в Софийския университет "Свети Климент Охридски".

Музикалната ѝ кариера стартира през 1991 година, но истинският ѝ пробив идва през 1998 година, когато прави своя дебют на професионалната сцена. Година по-късно, през 1999 година, Ина издава песента "Зелено", която се превръща в огромен хит и дава името на втория ѝ албум.

Под ръководството на музикалните компании "Ара Аудио-видео" и "Диапазон рекърдс", Ина развива успешна кариера до 2004 година. След това решава да се оттегли от светлините на прожекторите, за да се посвети на семейството си. През този период тя работи като учителка в детска градина в столицата София.

Въпреки отдръпването си от активна сценична дейност, Ина никога не е губила връзката си с музиката. Тя продължава да участва в ретро партита и специални събития, поддържайки жива връзката със своите почитатели.

Сега, след дългогодишна пауза, Ина е готова да се завърне на сцената с нови проекти и песни. Тя споделя, че завръщането ѝ е вдъхновено от желанието да предаде на новото поколение магията на попфолка и да докаже, че музиката е вечна.

Легендарната изпълнителка не крие амбицията си да съживи спомените от златните години на попфолка. Тя е ентусиазирана да създаде нови хитове и да се срещне отново с публиката на концертната сцена.

Интересен факт от кариерата на Ина е участието ѝ в конкурса "Златният Орфей" през 1996 година в секцията за млади изпълнители. Освен това, през март 2003 година тя става първата попфолк певица, която се снима за българското издание на списание "Плейбой".

С богатия си опит и нестихваща страст към музиката, Ина е готова да покаже, че талантът и харизмата ѝ са непокътнати от времето. Феновете на попфолка с нетърпение очакват новите проекти на изпълнителката и възможността отново да чуят емблематичния ѝ глас на живо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    ...
    Отврат чалгаджийска ! Огладняла е.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари