Има задържан за стрелбата по Роберт Фицо

0
Словашкият премиер е приет в болница
Словашкият премиер е приет в болница

Словашкият премиер е приет в болница

Премиерът на Словакия Роберт Фицо беше прострелян в Хандлова. Той е откаран в болница, съобщават словашките медии.

Това беше потвърдено на пленарното заседание на Националния съвет на Словашката република Любош Блаха (Смер-СД) и прекъсна работата на настоящата сесия за неопределено време.

Според телевизия JOJ мъж от тълпата е започнал да стреля по министър-председателя, след като той е излязъл да поздрави жителите на Хандлова, предаде БГНЕС.

Според свидетели, които са били на мястото на инцидента, Фицо се е приближил до хората, които са го посрещали, тогава са произведени няколко изстрела. След това Фицо е паднал на земята.

Предполагаемият нападател е бил задържан от полицията. Полицията отцепи района около сградата.

Президентът Зузана Чапутова остро осъди "бруталното и безразсъдно" нападение срещу министър-председателя. "Шокирана съм. Пожелавам на Роберт Фицо много сили, за да се възстанови от нападението в този критичен момент".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Стенли
    Умен човек,дано да се стабилизира,да оздравее!!! Господ да му помага!!
  • 2
    3
    Путин Хуйло
    Дори и анално разпрана сифилистична курва като мен, трябва да е наясно, че с подобен коментар попадам под ударите на закона и мога да бъда задържан от властите. Аз, разбира се, съм миризлива анално олабена УСраинска курва и ще се чувствам много добре в ареста, където ще ближа топките на изпадналите цигани. Робърт Фицо ще се оправи, а аз и подобните ми УСраински курви ще лапаме пишките доживот!
  • -5
    2
    Путин Хуйло
    Подлогата на путлерчето Фицо си го получи. Следва Орбанчу! Слава Украина!!!
  • 1
    1
    Spermaman
    Бас държа че ще е някой, някой мигрант от упикана, който обича много демокрацията, и затова решава да отмъсти на демократично избрания прецедател на Словакия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари