Илияна Йотова: Избрахме достоен български патриарх

1
Това заяви вицепрезидентът преди интронизацията на новоизбрания български патриарх Даниил
Това заяви вицепрезидентът преди интронизацията на новоизбрания български патриарх Даниил Снимка: Владимир Шоков/БТА (архив)

Това заяви вицепрезидентът преди интронизацията на новоизбрания български патриарх Даниил

И тримата кандидати бяха много достойни. Избрахме един достоен български патриарх, искам да му пожелая "На добър час!". Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова преди интронизацията на новоизбрания български патриарх Даниил, предаде БТА.

Познавам го от общи инициативи. Това е човек, който говори изключително мъдро. Ще бъде добре да се вслушаме в думите му, много интелигентен човек, каза Йотова.

Тя пожела на новия български патриарх да бъде „нашият истински духовен водач“. Според нея първите негови думи трябва да бъдат за обединението на българския народ.

Сигурна съм, че от неговата уста ще звучи по различен начин, далеч от фалша на политиците, каза още Илияна Йотова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    до 3
    ама верно газ пикаете 😁😁😁
  • -2
    3
    До 2
    Ти си християнин колкото травеститът Мутрофанова е демократ, дърта копейкe . Като нищо още си пазиш кървавата партийна книжка от едно време, но не ти пречи да скверниш нашата вяра. Сега ще трябва да се научите и да се кръстите, щом си харесвате новоизбрания сатана - руска подлога. Но то си беше и забавно - дъртата пача Илиана Идиотова и тя се писа християнка, лигите и текат от кеф, че са изпълнили нарежданията на полковника от КГБ, минаващ за руски "патриарх".
  • 3
    2
    християнин
    Ей, тва ППДБ-ейците газ пикаете, че и на църквата глас надигате! Избран от редовен църковен събор, както и вие на редовни избори, с тази разлика, че него го избраха, а вас пратиха в трета глуха! Какво викате, който не е с нас е против нас?!? Че по какво се различавате от комунистите?!? Смешници, в църква не влизали, ама в църковните дела се месят!
  • -2
    1
    Така ли?!
    Така ли ма, червена и в червата комунистке?! Че кое пък му е "достойното" на този кремълски лакей?! Това ли, че симпатизира на Русия, на лудия злодей в Кремъл, който взривява църкви, университети, болници, родилни домове , училища и жилищни блокове в Украйна и убива десетки хиляди невинни украинци?! Това ли му е "достойнството" ма, кремълска слугиньо Червенокоске?! И знаеш ли, Йотовата, може още 20 години да вземаш за оня дето духа огромната заплата на" вице" на Зеления чорап, но в историята ще останеш само с едно! С онова срамно, роболепно и позорно коленичене пред полковника от КГБ Гундяев, маскиран като руски патриарх! С това ще бъдеш запомнена, Йотовата и този позор ще ти е до живот! Че и след това!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари