Илхан Андай: ДПС вървят като Левски и Левски Спартак

0
Журналисти и анализатори коментираха последните политически събития
Журналисти и анализатори коментираха последните политически събития Снимка: bTV

Журналисти и анализатори коментираха последните политически събития

"На всички ни беше ясно, че с мандат на "Има такъв народ" няма да има правителство". Това коментира журналистът Стояна Георгиева в предаването "Тази сутрин" по бТВ. Тя подчерта, че по-смислено решение би било да се направи договорка за избор на омбудсман и заместник-омбудсман, за да се избегнат нови политически кризи.

Очаква се Димитър Главчев да остане служебен премиер

Георгиева уточни, че следват консултациите на президента за избор на нов служебен премиер. Илхан Андай изрази мнение, че най-вероятно Димитър Главчев ще остане на поста си.

ДПС организира Национален съвет

Илхан Андай отбеляза, че ДПС вървят като футболни отбори Левски и Левски Спартак, като това е новината от уикенда. "Върви едно звънене по телефони, включиха и Ахмед Доган. В разговори по 15 секунди: 'Драги, очакваме ви на Национален съвет'", каза Андай, уточнявайки, че датата на събитието ще бъде допълнително определена.

Политическите маневри на МВнР

"Намираме се във времена на несметни богатства", сподели Георги Харизанов, като даде пример с полетите на заместник-министърките на Министерството на външните работи (МВнР) с "Еърбъс". "Като данъкоплатец не искам "Еърбъсите" да летят напразно," посочи Харизанов. Според Илхан Андай за обществото това е голям скандал - заместник-министърки да пътуват с луксозни самолети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари