Идентифицираха българите, загинали при тежка катастрофа в Турция

0
Съпрузите са останали приклещени в горящия им автомобил
Съпрузите са останали приклещени в горящия им автомобил Снимка: patronlardunyasi

Съпрузите са останали приклещени в горящия им автомобил

Идентифицираха българите, загинали при тежка катастрофа в Турция

Както писахме вчера, тежък пътен инцидент в окръг Болу, Северна Турция отне живота на двама български граждани. Трагедията се разигра на 7 октомври 2024 година, когато автомобил марка "Мерцедес" се преобърна от 50-метрова скала, след което се запали.

Според информация от турското издание "Болу Гюндем", жертвите са съпружеска двойка - 77-годишният Ахмет Темиз и съпругата му Сайнюр Темиз. Двамата са загинали на място, след като колата им се е преобърнала и е паднала от внушителна височина.

Инцидентът е станал, когато водачът е загубил контрол над автомобила, който след падането от скалата се е запалил. Пламъците бързо са обхванали купето, без да оставят шанс на пътниците да се спасят. Огънят се е разпространил и в околната горска местност, създавайки допълнителна опасност.

Веднага след сигнала за инцидента на мястото са пристигнали екипи на пожарната, които са успели бързо да овладеят разрастването на пожара. Медицинските екипи, пристигнали на място, за съжаление, само са констатирали смъртта на двамата пътници.

Жандармерията и здравните служби са транспортирали телата на жертвите до Института по съдебна медицина за идентификация. След извършените прегледи е потвърдена самоличността на загиналите.

В момента разследването на инцидента продължава, като властите работят по изясняване на всички обстоятелства, довели до трагичния инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари