Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

И тази сграда ли трябва да се самосъбори?

1

Какво чака Общинският съвет в Русе и кметът? А областният?

И тази сграда ли трябва да започне сама да се разпада? Няма ли архитектурна или историческа стойност за центъра на Русе? Колко години е така? Нали има собственици?

Кмете, какво ще кажеш?

Автор: Доньо Ставрев
(Автор: Доньо Ставрев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    28
    Според мен
    Тази сграда е паметник на русенската некултура и отношение към такъв тип сградов фонд.Това вече в Русе не е явление ,а навик и възпитание.Култура ми Янко.
  • 3
    27
    към 25 и в крайна сметка
    Чета и мисля че изказа е прсвилен,да......." ПЪРВО ЧЕСТНА СОБСТВЕНОСТ ЛИ Е...."
  • -5
    26
    джони
    до 24тата шматка русенка, за коя Германия говориш, може би от преди 30 години.
  • 5
    25
    и в крайна сметка
    никой не отговори сградата, първо честна собственост ли е, второ паметник на културата ли е?!? Ако не е паметник на културата и е частна собственост, общината може да изизсква от собственика само да обезопаси сградата! Жалко, тъжно, но е така! Защо забравяте сградата на бившето МВР на Черно море и Александровска?!?
  • 8
    24
    Русенка
    Да! Основната цел е сградата да се саморазруши, да се събори и после да построят жилищна кооперация с катакомби и стаи за джудженца на цена 2500 евро/кв.м. Собствениците на такива сгради в Германия са задължени да ги поддържат винаги боядисани и чисти с измити прозорци. Ако стане пожар и бъде унищожена, трябва да я възстановят в същия вид. Но тук не е така, защото българските свини не разбират от бисери. Пък и на кого му пука?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари