Хванаха пиян шофьор в квартал "Чародейка"

0
Полицията в Русе спря рецидивист зад волана с алкохол в кръвта
Полицията в Русе спря рецидивист зад волана с алкохол в кръвта

Полицията в Русе спря рецидивист зад волана с алкохол в кръвта

Полицаи задържаха 54-годишен мъж, който е управлявал автомобил с положителна проба за алкохол, след като вече е бил осъден за подобно деяние. Инцидентът е станал на улица "Филип Станиславов" около 16:05 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР - Русе.

Патрул на Второ районно управление е спрял за проверка автомобил "Фиат Пунто". При последвалите полицейски действия е установено, че водачът е русенец на 54 години. Мъжът е тестван за употреба на алкохол с уред, който е отчел положителен резултат.

Мъжът е дал и кръвна проба, която също е потвърдила, че той е бил в нетрезво състояние с концентрация от 0,88 на хиляда, съобщават от полицията. Това е втори случай, при който същият водач е хванат да шофира под въздействието на алкохол, след като вече е бил осъден за нарушение по член 343б, алинея 1 от Наказателния кодекс.

В хода на разследването е изяснено, че 54-годишният мъж е осъден с влязла в сила присъда за предишно деяние. Установеното от служителите е документирано и по случая е образувано бързо производство за престъпление по член 343б, алинея 2 връзка алинея 1 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Иванова
    Няма кой да озапти на Вафлата синовете , 7 на брой! Скапана държава. Някой ще си направи беля с тях. Пияби, дрогирани управляват мотопеди, жените им проституират. Едиия син в затвора за отвличане на малолетно лице. Целият блок, та и съседния е пропищял.
  • 2
    3
    Plamen
    Добре,че не е направил ПТП и да пострадат невинни граждани! Щом не си е взел поука да отива в затвора, вън от обществото.
  • 10
    2
    Песимист
    Трудно ми е да повярвам,в този елитен квартал на Русе...
  • 10
    1
    .......
    За кой ли път кара пиян и не го санкционират!!! Така е в България!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари