Хванаха моторист без книжка в квартал "Чародейка"

1
Полицаите установили множество нарушения при проверка на кросов мотор
Полицаите установили множество нарушения при проверка на кросов мотор Снимка: Асен Игнатов / Архив

Полицаите установили множество нарушения при проверка на кросов мотор

При рутинен обход вчера, около 16:50 часа, полицейски патрул от Второ районно управление е установил нарушител на булевард "Васил Левски" в квартал "Чародейка". Униформените са забелязали кросов мотоциклет без регистрационна табела.

Водачът без документи

След подаден звуков и светлинен сигнал, патрулът е спрял моториста. Установено е, че зад волана е 34-годишен жител на град Русе, който не е могъл да представи документи за собственост на превозното средство.

Множество нарушения

Последвалата проверка по номера на рамата е показала, че мотоциклетът не е регистриран по установения ред. Допълнително е установено, че водачът не притежава необходимата категория за управление на такъв вид превозно средство.

За констатираните нарушения полицейските служители са съставили актове по член 150а, алинея 1 и по член 140, алинея 1 от Закона за движение по пътищата. Материалите по случая са предадени на разследващ полицай, който е образувал бързо производство по член 345, алинея 2 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари