Хванаха двама пияни шофьори в Русе

0
Единият нарушител е с над два пъти допустимото количество алкохол в кръвта
Единият нарушител е с над два пъти допустимото количество алкохол в кръвта Снимка: МВР / Архив

Единият нарушител е с над два пъти допустимото количество алкохол в кръвта

Двама шофьори са изправени пред бързи производства за шофиране след употреба на алкохол.

Първият случай е регистриран на 5 септември около 22:40 часа в района на блок „Аксаков“ в Русе. Екип на пътна полиция е спрял за проверка товарен автомобил „Рено“, управляван от 27-годишен водач. Проверката с дрегер е показала над 1,2 промила алкохол в кръвта. След съставянето на акт и издаването на талон за кръвна проба, мъжът е бил отведен в болница, където химичният анализ е установил наличие на 2,34 промила алкохол в кръвта.

Вторият случай е на 8 септември около 11:10 часа, когато екип на Второ РУ е спрял за проверка лек автомобил „Лада Гранта“ на ул. „Изгрев“ в Русе. Шофьорът, на 65 години, е предизвикал съмнения у полицаите относно своето състояние, което е потвърдено от теста за алкохол. Кръвната проба, взета впоследствие, е показала съдържание на алкохол от 1,34 промила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Дражева
    След 22:00 всеки трети на пътя е с алкохол ... Малко са тези прибиращи се от втора смяна или пък тези отиващи за нощна. Много деморализирано общество.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари