Христо Стоичков ще гласува в Париж

1
Футболната легенда ще връчва награда на церемонията "Златната топка"
Футболната легенда ще връчва награда на церемонията "Златната топка" Видео: NOVA

Футболната легенда ще връчва награда на церемонията "Златната топка"

В 7:00 часа местно време избирателните секции във Франция отвориха врати за българските граждани. Гласуването ще продължи до 20:00 часа, като сънародниците ни имат възможност да упражнят правото си на глас в общо 17 секции на територията на страната. Това са две повече в сравнение с изборите през месец юни.

Къде могат да гласуват българите?

Освен в традиционните локации в големите градове като Париж, Лион, Ница и Бордо, тази година са разкрити допълнителни секции в по-малки населени места. Най-голяма избирателна активност се очаква в трите секции, разположени в сградата на българското посолство в Париж.

Легендата Стоичков - специален гост на "Златната топка"

Интересен акцент в изборния ден е присъствието на футболната легенда Христо Стоичков в Париж. Той ще упражни правото си на глас в една от секциите в българското посолство. Причината за престоя му във френската столица е церемонията по връчване на "Златната топка" за най-добър футболист, която ще се проведе на следващия ден. На събитието Стоичков ще има честта да връчи една от наградите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Така ли?
    Аз мислех, че ще пусне гласа си в Кауфланд?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари