Христо Иванов: Президентът да спре да налива гласове на „Възраждане”

0
Румен Радев се намесва в предизборната кампания с внушения, с които плаши хората
Румен Радев се намесва в предизборната кампания с внушения, с които плаши хората Снимка: Христо Иванов / Facebook

Румен Радев се намесва в предизборната кампания с внушения, с които плаши хората

Президентът Румен Радев отново по най-безотговорен начин се намесва в предизборната кампания с внушения, с които плаши хората и се опитва на практика да налее гласове към „Възраждане” и да дезориентира допълнително хората.

Това заяви в Бургас съпредседателят на „Демократична БългарияХристо Иванов по повод вчерашното изявление на държавния глава, в което той говори, че е възможен „ядрен армагедон”, че НАТО вече участва във войната в Украйна „на всички нива” и че българските евроатлантици са „самозвани” и „страхливички”.

Христо Иванов припомни, че вече две години президентът не изпълнява конституционното си задължение да свиква Консултативния съвет по национална сигурност. "И смята, че той няма никакъв интерес от развитието на политиките по отбраната и националната сигурност, а се занимава единствено с подобен предизборен популизъм."

"Това е недостойно за български офицер и безотговорно за български президент! И го призовавам да спре!", каза Христо Иванов, цитиран от пресцентъра на „Демократична България”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    Българин
    Жалкият ДеБел мравояд - няма по нелепа карикатура в българския политически живот от този псевдо юрист и пръв перилен препарат на мафията!
  • 3
    8
    гост
    всички са му виновни на тоз
  • 8
    7
    Ганка Петранкова
    За съжаление българската политика се напълни с всякакви гадни, противни, неприятни, лукави, подли крадци, лъжци, измамници, и подлоги на чужди господари... https://www.facebook.com/reel/2701581906650991
  • 4
    6
    BTW,
    Боко е управлявал само веднъж самостоятелно и то с правителство на малцинството, останалите му правителства са коалиционни!
  • 5
    5
    веднъж стомна за вода,
    втори път стомна за вода, е, третия път взе, че се строши стомната!😁
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари