Христо Иванов: Не бива Главчев пак да организира изборите

0
Пеевски беше много загрижен за Георги Чолаков, номинира го за конституционен съдия
Пеевски беше много загрижен за Георги Чолаков, номинира го за конституционен съдия Снимка: bTV

Пеевски беше много загрижен за Георги Чолаков, номинира го за конституционен съдия

Изслушването на Христо Иванов в комисията за Нотариуса и Пепи Еврото беше определено от него като маневра на Делян Пеевски, целяща да отклони вниманието от себе си. Иванов сподели, че въпреки усилията си да предостави информация, комисията не прояви съществен интерес към неговите разкрития. „Пуснаха анонимни информации през някои сайтове, за да създадат интрига“, заяви Иванов в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

Политикът разкри, че Пеевски е бил загрижен за интересите на Георги Чолаков, председател на Върховния административен съд, чийто мандат изтича. „Пеевски искаше промените в Конституцията да въведат два мандата по 5 години за председателите на ВАС и ВКС, но заради негативната обществена реакция успяхме да го убедим да се откаже“, поясни Иванов.

Според Иванов, са били водени разговори Георги Чолаков да бъде номиниран за конституционен съдия. „Не знам защо е тази грижа за Чолаков и какъв е интересът, но може да се досещам“, допълни той.

Иванов потвърди, че е имал пет срещи с изпълняващия длъжността главен прокурор Борислав Сарафов. „Целта беше да убедим прокуратурата да подкрепи визия за реформиране. В началото Сарафов показваше желание за реформи, но това вече е забравено. Виждаме ли разследване на корупция - не. Виждаме ли замиране на такива случаи - множество“, коментира Иванов.

Той изрази мнение, че ако има нови предсрочни парламентарни избори, трябва да се намери начин през парламента да се постави човек или хора на постовете, от които Румен Радев може да избира служебен премиер. „Не бива правителството на Главчев пак да организира изборите. Това е мое лично мнение. Какво обаче може да се случи, може да кажат само хората в парламента“, завърши Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    абе ицак,
    га променя конституцията не рИва, ся що рИвеш, ти сам си го спретна?!? Баси и нахалството да питаш „кой ми сра в гащите“!😁😁😁
  • 1
    6
    Фамилия Бойкикеви
    https://youtu.be/I1RlHtoxC1M?feature=shared
  • 2
    5
    Въпрос
    Христо Бойкикев докога ще ми се мотае напред,назад по медии да дава тон за песен?
  • 3
    4
    Махни се, американски...
    "Христо Иванов: Не бива Главчев пак да организира изборите" - скандалният американски агент ристю говори небивалици. Как да не "бива", като няма кой друг! Това е по твоите промени в конституцията, американски агенте! И предишните промени в конституцията пак бяха дело на американския агент ристю! Нали се беше оттеглил, защо пак си в студията?! Скрии се завинаги, американски продажник! Някой да е чул мнение от този американски агент ристю да казва, че е против мъже да участват в женските надпревари?! Някой да е чул мнение от този американски агент ристю да е обявил мнение за откриването на олимпиадата/джендериадата?! Няма и да чуете! От 12 години този американски агент получава долари от американски нпо фондации, които рушат християнските ценности на българите в България, а ристю деморализира всичко християнско! Напусни медииния ефир и се скрии завинаги или замини за сащ и си смени пола!
  • 4
    3
    hjlk;
    Тоя бъркоч кой го забърка,като оряза пълномощията на президента и ограничи избора за служебен премиер?Сега си сърбайте супата!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...