Християна Лоизу стана майка на момченце

0
Кипърската певица и участничка в „Като две капки вода” обяви раждането на първото си дете
Кипърската певица и участничка в „Като две капки вода” обяви раждането на първото си дете Снимка: NOVA

Кипърската певица и участничка в „Като две капки вода” обяви раждането на първото си дете

Християна Лоизу, талантливата певица и победителка от „X Factor България”, стана майка за първи път. Радостната новина бе споделена лично от нея в профила ѝ в Instagram, където тя съобщи, че е дарила живот на момченце. Малкият наследник на изпълнителката носи името Ромео.

Певицата, която е родом от Кипър, обяви през февруари тази година, че очаква дете. Тогава тя разкри прекрасната новина по време на едно от излъчванията на популярното телевизионно предаване „Като две капки вода”. Лоизу успя да запази своето ежедневие изпълнено с усмивки и ентусиазъм, като продължи активно да участва в различни музикални проекти и събития дори по време на бременността си.

Християна Лоизу е позната на широката публика с изключителния си талант и музикална кариера в България и чужбина. Нейната кариера се развива успешно, като тя успява да се наложи в музикалната индустрия със своето уникално звучене и стил.

Феновете ѝ са изключително развълнувани от новината и заливат социалните мрежи с поздравления и добри пожелания за младата майка и нейното семейство. Лоизу сподели снимка на малкия Ромео, придружена с топли думи, които показват колко емоционален и специален е този момент за нея и близките ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари