Григор Димитров загрява за мача с Новак Джокович

0
Българинът ще играе с бившия номер 1 в демонстративен двубой на 17 септември
Българинът ще играе с бившия номер 1 в демонстративен двубой на 17 септември

Българинът ще играе с бившия номер 1 в демонстративен двубой на 17 септември

Григор Димитров усилено се подготвя за предстоящата тенис среща с Новак Джокович в столицата. Демонстративният мач между българския ас и бившия световен номер 1 е насрочен за вторник вечерта в "Арена София".

Кореспондентът на БГНЕС в Хасково успя да заснеме ексклузивни кадри от тренировките на Димитров в родния му град. Въпреки неотдавнашните здравословни проблеми, 33-годишният тенисист изглежда във върхова форма.

По-рано този месец Григор бе принуден да се оттегли от четвъртфиналния мач срещу Франсис Тиафо на Откритото първенство на Съединените американски щати (US Open) поради физическо неразположение. Подобна ситуация го възпрепятства да развие пълния си потенциал и на турнира "Уимбълдън" преди няколко месеца.

Програмата на Димитров за 17 септември включва открит урок за деца преди очаквания с нетърпение двубой с Джокович. Началото на мача е предвидено за 20:00 часа.

Наскоро бе потвърдено, че Григор ще замести Рафаел Надал в отборния турнир "Лейвър Къп" в Берлин, който ще се проведе по-късно този месец.

В досегашните си 13 срещи Димитров има само една победа срещу Джокович - на Мастърс турнира в Мадрид през 2013 година. Последният им двубой бе на финала на Мастърс турнира в Париж в края на миналата година, когато сръбският тенисист триумфира в два сета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари