Григор Димитров ще играе срещу непоставен тенисист в Стокхолм

1
Турнирът в Стокхолм ще започне в понеделник от 11:00 часа българско време
Турнирът в Стокхолм ще започне в понеделник от 11:00 часа българско време Снимка: Facebook / Григор Димитров

Турнирът в Стокхолм ще започне в понеделник от 11:00 часа българско време

Григор Димитров ще започне участието си на турнира от сериите ATP 250 в зала в Стокхолм срещу непоставен тенисист, съобщи БТА. Българският тенисист, поставен под номер 3 в турнира, ще срещне победителя от двубоя между французина Куентен Алис и индиеца Сумит Нагал.

Турнирът, който започва в понеделник и е с награден фонд от 767 455 евро, ще види участието само на един българин, след като Адриан Андреев отпадна в квалификациите.

Алис, който заема 100-ото място в последната ранглиста на ATP, е спечелил осем от 13-те си мача през тази година, докато Нагал, на 83-о място в същата класация, има само пет победи за годината. И двамата не са се изправяли досега срещу Димитров на корта.

При евентуална победа, Григор Димитров може да се изправи срещу осмия поставен в турнира Лучано Дардери. Италианецът първо трябва да победи Матео Беретини, а след това ще играе срещу победителя от мача между Александър Ковачевич и Доминик Щрикер.

Турнирът в Стокхолм ще започне в понеделник от 11:00 часа българско време, като настоящият шампион е французинът Гаел Монфис.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари