Григор Димитров: Имам разкъсване на адуктора в левия крак, трябва ми почивка

1
Тенисистът е започнал рехабилитация
Тенисистът е започнал рехабилитация Снимка: БГНЕС

Тенисистът е започнал рехабилитация

Българският тенисист Григор Димитров обяви, че е получил разкъсване на адуктор в левия крак по време на осминафиналния си мач с Даниил Медведев на Уимбълдън. Контузията принуди Димитров да се откаже още в първия сет, след като не успя да продължи играта поради силни болки."След направените изследвания стана ясно, че имам разкъсване на адуктора в левия крак и ще ми трябва известно време за възстановяване," обяви Димитров в социалните мрежи.

Той допълни, че вече е започнал рехабилитация и изрази благодарност към феновете си за подкрепата. "Не мога да ви благодаря достатъчно за милите съобщения през последните седмици. Нямам търпение да се завърна на корта," сподели тенисистът. Контузията на Димитров е сериозна и ще изисква време за възстановяване. Все още не е ясно кога той ще може да се завърне в игра, но надеждите са, че българинът ще бъде готов за летните Мастърс турнири в Северна Америка и Откритото първенство на САЩ в края на август и началото на септември.

Мачът срещу Медведев започна обещаващо за Димитров, който поведе с 3:0 в първия сет. Въпреки това, след изравняване на резултата от страна на Медведев, Димитров започна да изпитва видими проблеми с придвижването и болки в областта на слабините. След медицински таймаут, той реши да се откаже, за да не рискува по-сериозни последствия за здравето си.

Феновете му остават оптимисти и вярват, че той ще се завърне по-силен и мотивиран след възстановяването си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Русенец
    Преди две-три седмици по улица Чипровци, близо до училището , падна високо изсъхнало дърво през деня и , слава Богу, не...
  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...