Гръмна газова бутилка в двора на къща в Смирненски

1
Инцидент с факелно горяща газова бутилка в село Смирненски е избегнат без пострадали
Инцидент с факелно горяща газова бутилка в село Смирненски е избегнат без пострадали

Инцидент с факелно горяща газова бутилка в село Смирненски е избегнат без пострадали

Вчера около 12:35 часа екип на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" – Ветово беше изпратен на сигнал за запалена газова бутилка в село Смирненски. Пристигайки на мястото на инцидента, пожарникарите установиха, че бутилката се намира на двора на жилищен имот и гори факелно, което създаваше сериозна опасност от разрастване на пожара.

Причината за запалването беше техническа неизправност във вентила на бутилката. Специалистите успяха бързо да обезопасят съоръжението и предотвратиха евентуални по-сериозни последици. Благодарение на бързата реакция на екипа, инцидентът приключи без пострадали и без нанесени материални щети на имота или околните съоръжения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Сергей Говнояд Лавров
    Писна ми от тая еврейска свиня Путин. По -цял ден го порят украинците и все другите виновни , че се проваляме в Украйна, да му еба путката майна !
  • 1
    9
    Лойд Остин
    Зеленски е ебач, Путин е курва и му порят гъза денонощно в окопа.
  • -2
    8
    Лойд Остин
    До 6 Хвалиш ми осанката а,куролап бесарабски ? Ще те нахраня с лайна щом си толкова раболепен плужек
  • -1
    7
    Някой
    Смрадливият бесарабски ДеБил-Пепераст пак за пишки се ослушва в коментарника. Видимо най-вече си пада по мазни негри, от честото споменаване на маймуната Лойд Остин. Кой знае колко полюции е полючило ДеБил-ПеПерасткото хюмне, докато гледа голото обезкосмено/проскубано тяло на Куролап Зеленски, или маймунската осанка на маймун Лойд Остин.
  • 4
    6
    Някой
    Русофилистичното мекере от иZраждане, пак за пишки се ослушва в коментарника. Видимо най-вече си пада по афроамериканци, от честото споменаване на генерал Лойд Остин. Кой знае колко полюции е полючило русофилистичното хюмне, докато гледа голото обезкосмено/проскубано тяло на путака, или мъжествената осанка на генерал Лойд Остин.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари