Градският транспорт в Русе предлага ограничени възможности за плащане

3
Загрижен гражданин обърна внимание на три проблема
Загрижен гражданин обърна внимание на три проблема Снимка: Камен Филипов

Загрижен гражданин обърна внимание на три проблема

Градският транспорт в Русе предлага ограничени възможности за плащане.

Новите ПОС терминали в градския транспорт на Русе предизвикаха редица въпроси и недоволства сред пътниците, особено заради ограничените възможности за плащане. В сигнал до редакцията на Dunavmost господин Камен Филипов изразява своето разочарование от факта, че системата приема само "Абонаментни карти на електронен носител", издадени от фирмата оператор. Той подчертава, че няма възможност за плащане с дебитни или кредитни карти, което е стандартна практика в много други градове и страни.

Пътниците се затрудняват в навигацията без версии на английски, румънски и руски

Сайтът на градския транспорт в Русе също не е в помощ на туристите и чуждестранните посетители. Липсват версии на информацията на английски, румънски и руски език, което създава трудности за ориентиране и планиране на маршрути. В контекста на стремежа на Русе да привлича повече туристи, липсата на многоезична информация е значителен недостатък.

Градският транспорт в Русе без застраховка "злополука"?

Още една важна тема, повдигната от господин Филипов, е липсата на информация относно застраховка "злополука", свързана с пътуването с хартиен, електронен билет или абонаментна карта. Той изразява загриженост, че пътниците може да не са информирани дали са защитени при инциденти, което би трябвало да бъде ясно указано.

Надеждите са, че тези въпроси ще доведат до необходимите корекции и подобрения в системата на градския транспорт в Русе. Безконтактните картови плащания са практика в България още от 2012 година, и би било естествено те да бъдат интегрирани и в услугите на градския транспорт. По-добрата информираност и удобство за всички пътници, включително чуждестранните, ще допринесат за подобряване на транспортните услуги в града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    13
    Сашо
    Тези общински говеда да се вземат в ръце и да коригират часовете на автобусите ! С часове се виси по спирките ! В Общината са настанени само малоумници и метреса!
  • 7
    12
    Кур за Зеле...дае...
    Абе има ли материал и тема дето да не изсерете нещо за Украйна - Майна, или във връзка с Украйна?Вие наистина ли сте малоумни. или ви плащат за да сте такива? Кво виете и подскачате? Мача свърши. Изяжте се от яд и злоба...Малоумници смотани...
  • -2
    11
    Фък дъ РФ
    До 9 Попаднал си на словесен бълвоч от русофилистичното копие, евтина неграмотна имитация на оригинала - "Учуден,Запознат,Възмутен,Фък дъ РФ" Кретенчето към което се обръщаш е рядко русофилистично/руско, миризливо л@йно, въобразяващо си как защитава "правдивата" путинярско-помиярска теза, относно войната на кремълската педерация в независима Украйна.
  • -2
    10
    То ясно отдавна
    Общинската администрация не е пълна в верни на Кремъл и Задкулисието, но прости, невежи и некадърни хора от ръководството до обикновените служители. Те са там да поддържат системата , а обслужването на гражданите е между другото. това е и причината като отидеш за някаква услуга да те гледат с омраза и ненавист щото си им развалил рахатлъка да си стоят на мястото без да работят. Кметът, неговите заместници и общински съветници са със същото предназначение, да работя уж в общинската администрация, ама като са верни на Задкулисието и Кремъл да не са опасни и властта , а дали Русе е в добро състояние е третостепенна задача, защото второстепенната им е да крадат от обществените поръчки. Цялата тая русоидна сган трябва да бъде набутана за дълго в затворите и общината да се проветри от червената пръдня и воня на руска сперма!
  • -2
    9
    До #7 Учуден и възмутен
    Че си педераст е ясно, ама защо се правиш на Учуден, Запознат, Възмутен, Фък дъ РЭ и още десетки такива , да ти еба майката русоидна в гъза и после в за десерт в устата! Ха-ха!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари