Горяха пилки във фирма на булевард "Тутракан"

0
Няма пострадали и нанесени преки материални щети
Няма пострадали и нанесени преки материални щети Снимка: Dunavmost / архив

Вчера дежурните екипи на РДПБЗН – Русе са посетили два сигнала за тлеещи дървени пилки в района на фирма на бул. Тутракан в Русе и един сигнал за пожар във вилна зона в Русе, който не се е потвърдил.

На 17 ноември, два пъти – в 11:54 и в 15:24 часа, екипи на Втора РСПБЗН - Русе са ходили на адрес на бул. Тутракан, след съобщения за запалени дървени пилки (отпадъчен продукт) във филтриращ циклон, намиращ се на територията на фирма на бул. Тутракан в Русе, където се преработва дървесина. При произшествията не е имало пострадали и нанесени преки материални щети. Предполага се, че проблемът е възникнал, заради техническа неизправност.

В следобедните часове служители от Първа РСПБЗН в Русе с един автомобил са били изпратени на сигнал от гражданин, който съобщил за черен пушек в района на русенската вилна зона "Касева чешма". При обхода на посоченото място от пожарникарите, както във вилната зона „Касева чешма“, така и във вилна зона „Образцов чифлик“, не са били открити нито запалвания, нито източници на задимяване, освен димът от комините на обитаваните сгради.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари