Горяха отпадъци в изоставена сграда в квартал "Дружба"

1
Инцидентът е станал на 12 октомври по обяд
Инцидентът е станал на 12 октомври по обяд

Инцидентът е станал на 12 октомври по обяд

През последните два дни дежурните екипи на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Русе са реагирали на четири сигнала.

На 12 октомври, в 08:07 часа, екип на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" в град Бяла се е отзовал на пътнотранспортно произшествие с товарен автомобил в района на село Пейчиново.

Същия ден, между 12:04 и 12:55 часа, екип на Първа районна служба е изпратен за гасене на горящи отпадъци в изоставена сграда на улица „Йосиф Цанков“ в град Русе.

Вчера, между 14:20 и 14:40 часа, пожарникарите от Първа районна служба са гасили пожар в сухи треви в Русе. След това, от 14:45 до 15:05 часа, те са посетили мястото на пътнотранспортно произшествие на булевард „България“, за да обезопасят автомобил, участвал в инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари