Горяха отпадъци под Парка на младежта

0
Огнеборците реагираха на три сигнала за пожари в Русенско
Огнеборците реагираха на три сигнала за пожари в Русенско Снимка: БГНЕС / Архив

Огнеборците реагираха на три сигнала за пожари в Русенско

През изминалото денонощие екипите на МВР - Русе са се отзовали на три сигнала за пожари, като са предотвратили разрастването на огъня и потенциалните щети. Пожарите са възникнали в различни райони, но нито един от тях не е довел до пострадали хора или значителни материални щети.

Първият инцидент се е случил в село Стамболово, където екип на районната служба за пожарна безопасност и защита на населението в Сливо поле е бил повикан за гасене на запалени сухи треви и храсти. Благодарение на бързата реакция на огнеборците, огънят е бил овладян и не е засегнал жилищни сгради или друга инфраструктура.

Вторият случай е регистриран в село Ново село. Екип от районната служба във Ветово е реагирал на сигнал за пожар в сухи треви и храсти. Подобно на предишния случай, огнеборците са успели да овладеят ситуацията без допълнителни усложнения.

Третият инцидент е станал в град Русе, в района под Парка на младежта. Екип на Втората районна служба за пожарна безопасност и защита на населението е бил повикан на адрес, където са били запалени отпадъци. Пожарът е бил бързо потушен, като не е довел до никакви щети или заплахи за обществената безопасност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари