Горяха лятна кухня и джакузи в Мартен

0
Причината най-вероятно е възникнало късо съединение
Причината най-вероятно е възникнало късо съединение

Причината най-вероятно е възникнало късо съединение

През последните два дни екипите на пожарната служба са се отзовали на три различни сигнала.

В събота в 13:19 часа два екипа от Втора районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" (РСПБЗН) в Русе бяха мобилизирани след сигнал за дим в района на улица "Тулча". При пристигането на място и последвалия оглед, не бяха открити признаци за пожар.

По-късно същия ден, между 17:11 и 17:50 часа, екип на Специализиран отряд за спасяване и оказване на помощ (ССОД) - Русе оказа съдействие на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) за пренасяне на пациент до линейка на адрес в града.

В нощта срещу неделя, два екипа от Втора РСПБЗН бяха извикани в град Мартен заради пожар в беседка. Инцидентът започна около 01:16 и продължи до 04:40 часа. На място беше установено, че пожарът е обхванал покрив на лятна кухня - навес и джакузи. Причината за пожара най-вероятно е късо съединение. Няма пострадали хора, а съседните постройки не са засегнати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    11259879g
    🏴‍☠️🏴‍☠️🇦🇨🏴‍☠️🏴‍☠️👁️‍🗨️🔘➖🏴🏁🏁🚩◻️◽®️™️◽♾️♾️🆔🇦🇱🇦🇼🇹🇹🇺🇳🇻🇮🇻🇮🇻🇮🇹🇲🇺🇬🇿🇲💣💣💣💣🚬🚬⚰️⚰️⚰️⚰️🔑🗝️🔑🔑🔑📈📉📈📈📉🔑🆑🆑🔟🔟🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🔘👁️‍🗨️➖🕶️🕶️🕶️🖥️⌨️🖨️⌨️⌨️🖲️🖲️🖱️🖱️📺📻📻🎧🎧🎧🎧🎤🕶️🕶️📉📈📈📉📉🔘🔘👁️‍🗨️🔘➖➖➖➖➖🎯🎯🎯🎯🛸🛸🛸🛸
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари