Горя стопанска постройка в село Голямо Враново

2
При инцидента няма пострадали хора
При инцидента няма пострадали хора

При инцидента няма пострадали хора

Екипите на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Русе са реагирали на общо 10 сигнала през последните две денонощия, съобщиха от пресцентъра на МВР - Русе. Сред сигналите са три пожара в сухи треви и храсти, които са били успешно потушени без нанесени щети. Те са се разразили в село Пиргово, град Две могили и в близост до пътното платно на изхода от село Чилнов в посока село Батишница.

Освен това, екипите на РДПБЗН - Русе са били на дежурство по време на обществено мероприятие в село Стърмен, където не са възникнали инциденти. Те също така са реагирали на запалвания в контейнери с отпадъци на адреси в село Басарбово и град Русе.

Един от по-сериозните инциденти е станал в събота, когато между 16:51 и 17:35 часа е избухнал пожар в стопанска постройка в село Голямо Враново. Според първоначалните данни, причината за пожара е вероятно късо съединение в електрическото табло. За щастие, при инцидента няма пострадали хора.

Екипите на РДПБЗН - Русе са оказали и съдействие на Центъра за спешна медицинска помощ - Русе за пренасянето на трудно подвижен пациент на адрес в град Русе. Освен това, вчера са посетили адрес в село Николово след сигнал за запалване в лек автомобил, което е било потушено от собственика на превозното средство преди пристигането на пожарникарите.

Последният от сигналите е бил за дим, излизащ от заведение на булевард "Липник" в Русе. При проверката на място обаче не е установен пожар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари