Гори цех за ядки в Карнобат

0
Пет противопожарни автомобила и 15 огнеборци се борят със стихията
Пет противопожарни автомобила и 15 огнеборци се борят със стихията Снимка: Областна дирекция на МВР - Бургас

Пет противопожарни автомобила и 15 огнеборци се борят със стихията

В ранните часове на деня, около 06:00 часа сутринта, пожар избухна в цех на фирма, специализирана в търговията с ядки в град Карнобат. Информацията за инцидента беше потвърдена от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (МВР) в Бургас.

Бърза реакция на спасителните екипи

Веднага след получаването на сигнала, към мястото на инцидента бяха изпратени противопожарни и полицейски екипи. При пристигането си те установиха, че пожарът се разраства с бързи темпове, обхващайки значителна площ от сградите на предприятието.

Мобилизация на допълнителни сили

Поради сериозността на ситуацията, бяха мобилизирани допълнителни екипи огнеборци от съседните градове Айтос и Бургас. В момента на овладяването на пожара работят усилено 5 противопожарни автомобила с екип от близо 15 пожарникари.

Ръководство на операцията

Старши комисар Николай Николаев, директор на пожарната служба в Бургас, пристигна лично на място в Карнобат, за да ръководи действията по потушаването на пожара. Неговото присъствие подчертава сериозността на ситуацията и необходимостта от координирани усилия за овладяване на огнената стихия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари