Глория: Неслучайно съм 30 години на сцена

0
Примата на попфолка разкрива тайните на дългогодишния си успех
Примата на попфолка разкрива тайните на дългогодишния си успех

Примата на попфолка разкрива тайните на дългогодишния си успех

Една от най-ярките звезди на българската музикална сцена, Глория, сподели своите мисли за дългогодишната си кариера, личния живот и ролята си като майка и баба в предаването "Събуди се". Певицата, известна с приноса си към попфолк жанра, разкри подробности за своя път към славата и философията си за щастието.

В откровено интервю Глория подчерта важността на откритостта в отношенията с феновете: "Аз не се притеснявам от нищо - винаги съм била открита, откровена. Няма нищо, което да съм скрила - моите почитатели знаат всичко за мен. Личният живот е личен, за да не се споделя. Това, което съм искала да се знае относно работата ми, живота ми, се знае", сподели изпълнителката.

Примата разказа за ранните си музикални наклонности, споменавайки, че е пяла още преди да може да говори. Тя отдаде заслуженото на хората, допринесли за нейния успех: "Винаги съм искала да се занимавам с това, но през 1994 година станах известна, благодарение на Максим Горанов, Илия Загоров, компания "Пайнер". Глория отбеляза също, че попфолкът вече е утвърден жанр, но когато е започвала кариерата си, нищо не е било сигурно.

Певицата изрази благодарност за признанието, което получава: "Свикваш хората да те разпознават и аз се радвам, че ме разпознават с хубаво, доволна съм, благословена съм с това, което се случи в живота ми и с това, което правя". Тя подчерта важността на отговорността в музикалната индустрия, заявявайки, че артистите имат мисия да показват на публиката това, което е нужно.

В заключение, Глория сподели своята философия за успеха и щастието: "Аз обичам да давам, да правя хората щастливи, било то в обкръжението ми или на сцената от своята енергия, харизма, талант. Неслучайно съм 30 години на сцената".

Интервюто с Глория предоставя ценен поглед върху живота на една от най-обичаните български изпълнителки, разкривайки нейната отдаденост към музиката и феновете ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари