Гласовете за Пеевски скачат тройно в последните протоколи от Русе

5
Димитър Стоянов: Гласувалите, отразени в последните 30% протоколи много обичат свинско
Димитър Стоянов: Гласувалите, отразени в последните 30% протоколи много обичат свинско Снимка: БТА

Димитър Стоянов: Гласувалите, отразени в последните 30% протоколи много обичат свинско

Изненадващи резултати от изборите в Русе показват необичайна тенденция в последната фаза на преброяването на бюлетините. Според публикация на разследващия журналист Димитър Стоянов от Bird.bg в социалната мрежа, при 70% преброени протоколи кандидатът Делян Пеевски е получил 2225 гласа. След приключване на преброяването при 100% от протоколите, резултатът му се увеличава до 6234 гласа.

Драстичното повишение на броя гласове в последните 30% от протоколите повдига въпроси относно процеса на преброяване и отчитане на резултатите. Журналистът коментира иронично феномена, намеквайки за съмнителна концентрация на гласове в последната част от изборния ден

"Феноменален феномен. При 70% преброени протоколи в Русе Пеевски е получил 2225 гласове. При 100% 6234. И това ако не е чудо… значи горе-долу всички гласували, отразени в тези последни 30% протоколи много обичат свинско. Това е то електронното управление!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Иванов
    Русе обича Шиши! Показа го недвусмислено ...
  • 0
    2
    хи, хи,
    ами вие грамотните що не гласувате?!?😜
  • 8
    1
    Бишкек
    Най неграмотните гласуват за разни тюфлеци и после квичене защо България била бедна. Ами никой няма да инвестира в такава страна със население - гювеч.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари