Гигантски джакпот се натрупа в САЩ

1
Сумата вече надхвърля 800 милиона долара
Сумата вече надхвърля 800 милиона долара Видео: NOVA

Сумата вече надхвърля 800 милиона долара

Гигантски джакпот отново се натрупа в една от водещите лотарии в Съединените щати, съобщи NOVA. След като никой не успя да познае печелившите числа от последния тираж, сумата вече надвишава 800 милиона долара, което го прави седмия по големина джакпот в историята на лотарийните игри.

Следващото теглене ще се проведе във вторник и ако късметлия познае шестте числа, той ще може да избира между две опции: да получи цялата сума на вноски за 30 години или да вземе половината от нея веднага. Последният път, когато големият джакпот беше спечелен, бе преди три месеца, когато играч от Илинойс се сдоби с 552 милиона долара.

Лотарията остава изключително популярна, тъй като освен огромната главна награда, тя предлага множество по-малки печалби. След последния тираж, над милион и половина билети са донесли печалби на стойност от два до 20 хиляди долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари