ГЕРБ настоява за оставки на заместник-кмета по транспорта и кмета на София

0
Господин Терзиев, мълчанието е злато, само че вашето злато е в размер на около 1,5 милиона лева от бюджета на софиянци, заяви Антон Хекимян
Господин Терзиев, мълчанието е злато, само че вашето злато е в размер на около 1,5 милиона лева от бюджета на софиянци, заяви Антон Хекимян Снимка: Благой Кирилов / БТА

Господин Терзиев, мълчанието е злато, само че вашето злато е в размер на около 1,5 милиона лева от бюджета на софиянци, заяви Антон Хекимян

ГЕРБ настоява за оставки на зам.-кмета по транспорта и кмета на София.

Антон Хекимян от ГЕРБ заяви на брифинг в Столичния общински съвет, че партията настоява за оставката на заместник-кмета по транспорта Илиян Павлов, както и на кмета на София Васил Терзиев. Повод за искането е липсата на реакция от страна на кмета по въпроса с организацията на движението по улица "Патриарх Евтимий", след като българският съд излезе със становище по темата.

"Господин Терзиев, мълчанието е злато, само че вашето злато е в размер на около 1,5 милиона лева от бюджета на софиянци. Искаме да знаем колко точно е сумата, кой е разписал проекта. Отговорност се носи с даването на оставки, а не с брифинги на зам.-кмета на транспорта", заяви Хекимян.

Той подчерта, че липсата на комуникация и информация е неуважително както към гражданите, така и към протестиращите. "Настояваме за оставки и ще продължим да търсим информация. Искаме да разберем този град има ли кмет, на автопилот ли се движим", добави Хекимян.

Като пример за липсата на отговорност в управлението на града, той посочи общинския съветник от ППДБСС Благовест Георгиев, който дойде на работа в Столичния общински съвет въпреки инцидент, в който се забърка, и съмненията, че е шофирал под въздействие на алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари