ГЕРБ издига Рая Назарян за председател на Народното събрание

0
Бойко Борисов: Мине ли гласуването, ще продължим разговорите, не мине ли - до там
Бойко Борисов: Мине ли гласуването, ще продължим разговорите, не мине ли - до там Снимка: БТА

Бойко Борисов: Мине ли гласуването, ще продължим разговорите, не мине ли - до там

Утре ще предложа Рая Назарян за председател на Народното събрание (НС) и чакаме гласуването - от него зависи дали ще стане възможно партията да преговаря. Това каза на среща с депутатите си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията, излъчвано във Фейсбук. "Мине ли гласуването, ще продължим разговорите, не мине ли - до там", подчерта той.

Вчера и днес преговорният екип на ГЕРБ-СДС проведе разговори в Народното събрание с ДПС и "Има такъв народ" в търсене на подкрепа за съставяне на правителство на споделената отговорност. На отправената покана не се отзоваха останалите политически сили - "ПП-ДБ", "Възраждане", "БСП за България" и "Величие"".

"Казах че няма да съм премиер, защото истинският реванш на ГЕРБ е когато аз стана премиер, но за да има споделена отговорност, не го направих", добави Борисов. Вие сте дали мандат на хората до мен да преговорят, след това бих се срещнал с всеки да уточним детайли комисии, министри, коментира той разговорите от последните дни в НС на преговорния екип.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Мунчо
    Нагъл Тиквомир. Щял да спре преговорите. Спри ги бе, тюфлек. Рая явно ще замести Деса. Не разбрах само на кое кръстовище я намери.
  • 9
    2
    Зашев
    "Ергенът",си намери "момата".
  • 8
    1
    Анчо
    Летящ старт на Рая към Конституционния съд.Все пак трябва да се тръгне отнякъде.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари