Георги Гвоздейков: Казвам сбогом на политиката

2
Гвоздейков няма да бъде част от новото правителство „Главчев 2“
Гвоздейков няма да бъде част от новото правителство „Главчев 2“ Снимка: БГНЕС

Гвоздейков няма да бъде част от новото правителство „Главчев 2“

Бившият министър на транспорта Кирил Гвоздейков, който няма да бъде част от новото правителствоГлавчев 2“, се сбогува с политиката чрез публикация в социалните мрежи. В емоционално послание той благодари на всички, които са му гласували доверие и подкрепяли през времето на неговото управление.

Кирил Гвоздейков беше част от кабинета на Николай Денков, както и от първото служебно правителство на Димитър Главчев. Той подчерта, че постигнатите цели по време на неговото управление ще бъдат оценени от времето, което ще покаже истинската стойност на положените усилия.

"Както в спомените за спорта от преди, така и днес пресякох финалната линия, а само времето ще оцени резултатите", написа Гвоздейков, отбелязвайки символично завършека на своята политическа кариера.

Освен благодарности към хората, които са го подкрепяли, Гвоздейков подчерта, че напуска политиката не с разочарование, а с оптимизъм и готовност за нови предизвикателства. Той посочи, че животът е изпълнен с предизвикателства и със смелост те могат да бъдат преодолявани ежедневно.

"Животът е изпълнен с предизвикателства и със смелост може да ги откриваш всеки ден, следвайки големите цели!", завърши Гвоздейков своето послание, с което официално обяви сбогом на политическата сцена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Читател
    Дерайлирали влакове,горящи локомотиви,мръсни миришещи пътнически вагони,закъснение на влакове по посока Варна,Пловдив,Русе с по час,два,с това ще се запомни "министерстването" на този субект и бягството му от ПП-ПП в ПП-ГЕРБ.
  • 7
    1
    Аууууу,
    Ще се разплача от умиление заради Пиронков!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари