Георги Чиликов: Футболистите на Дунав имат потенциал за по-добро представяне

1
Съвсем малко трябва да се надгради
Съвсем малко трябва да се надгради Снимка: ФК "Дунав"

Съвсем малко трябва да се надгради

Новият старши треньор на Футболен клуб "Дунав" - Русе, Георги Чиликов, изрази оптимизъм относно потенциала на отбора в интервю за Българската телеграфна агенция (БТА). Чиликов, който официално пое "драконите" вчера, сподели своите първоначални впечатления и планове за бъдещето на клуба.

"Момчетата тренират страхотно, но във Втора лига силите са изравнени. Можеш да загубиш от всеки и да победиш всеки. Просто трябва малко повече късмет, конкуренция, организация и дисциплина", заяви Чиликов. Той подчерта, че е наблюдавал предишни мачове на отбора и вече е добре запознат с възможностите на играчите след проведените тренировки.

Новият наставник идентифицира ограничения състав като основно предизвикателство, дължащо се на контузии и наказания след червени картони в последните срещи. Въпреки това, той остава оптимистичен за бъдещето на отбора.

"Съвсем малко трябва да се надгради. С привличането на един централен защитник и след уреждането на документите на полузащитника Елисее Су ще осигурим необходимата конкуренция. С намирането на точните хора и оформянето на група от 17-18 футболисти, при тези условия за подготовка ще изглеждаме много по-добре", допълни Чиликов.

Треньорът разкри плановете си да интегрира млади таланти в първия отбор, като обеща да даде шанс на трима-четирима юноши от школата на "Дунав". Той се ангажира лично да следи развитието им и да предостави възможности на тези, които демонстрират постоянство и качество в играта си.

С тези стратегически ходове и фокус върху развитието на младите таланти, Чиликов се надява да подобри представянето на "Дунав" във Втора лига и да изгради силен, конкурентноспособен отбор за бъдещите предизвикателства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    18
    Мъри Пандиза-Тодоров
    Хехехехеееее....."страшни таланти" на Доктора,Пинчера и Джуджето синовете....Гоше,Гошеее ай по-сирьозну
  • 1
    17
    Истината
    Това на 16 е анално разпрания безработен и смрадлив пепераст мартинчо - клошар от бесарабски произход,който отдавна събира за операция за смяна на пола,затова и сере гнусотиите си под всяка новина в този сайт.Освен че е бесарабска уруспия,курвата мартинчо е и насрана страхлива мишка по подобие на идола си хуйосмук зеленски - затова с подобни лайнояди човек трябва само да се гаври и забавлява хахахаха
  • -1
    16
    Истината
    Едно русофилистично/руско/ бесепаро-иZрожденско лайно, родено в мизерната миньорска дупка от подножието на Ахмак баир, гнусната и циганизирана ески заара, всекидневно е в този коментарник и "брани" фашистката цивилизационна клоака пРоZZия и оплюва по всякакъв повод Русе.
  • 0
    15
    До 14
    Това е анално разпрания безработен и смрадлив пепераст мартинчо - клошар от бесарабски произход,който отдавна събира за операция за смяна на пола,затова и сере гнусотиите си под всяка новина в този сайт.Освен че е бесарабска уруспия,курвата мартинчо е и насрана страхлива мишка по подобие на идола си хуйосмук зеленски - затова с подобни лайнояди човек трябва само да се гаври и забавлява хахахаха
  • 0
    14
    До 12
    Майка ти да еба курва бесарабска анално разпрана да еба - кур за усрайна и кур за тебе бе,сифилистик
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари