Георги Чиликов дебютира начело на "Дунав" с намален състав

0
Новият треньор ще разполага с група от едва 15 футболисти за своя дебютен мач
Новият треньор ще разполага с група от едва 15 футболисти за своя дебютен мач Снимка: FC Dunav Ruse / Facebook

Новият треньор ще разполага с група от едва 15 футболисти за своя дебютен мач

Георги Чиликов дебютира начело на "Дунав" - Русе с ограничен състав.

Новият старши треньор на футболния клуб "Дунав" - Русе, Георги Чиликов, ще разполага с група от едва 15 футболисти за своя дебютен мач начело на отбора, съобщиха от клуба. "Драконите" гостуват на втория отбор на "Ботев" - Пловдив в среща от деветия кръг на Втора лига, която ще се играе днес от 17:00 часа.

Русенският тим заема 11-о място във временното класиране с актив от 11 точки и голова разлика 11:11. Техният съперник се намира на предпоследното 19-о място с шест точки, постигнати от две победи, и голова разлика 4:15.

Три от основните фигури в състава на "Дунав" - Русе няма да участват в мача поради контузии. Това са Преслав Петров, Жак Пехливанов и Кристиян Господинов, които не пътуваха с отбора за подготвителния лагер в село Марково. Към списъка с отсъстващите се добавя и Николай Дичев, който е наказан за тази среща след получения червен картон при нулевото равенство срещу "Струмска слава" - Радомир в Русе преди седмица.

В своето първо интервю като старши треньор на "Дунав" - Русе, Георги Чиликов посочи ограничения брой футболисти, с които разполага заради контузии и наказания след червените картони в последните мачове, като едно от основните предизвикателства пред него. Въпреки това, той изрази оптимизъм, че футболистите на "Дунав" - Русе имат потенциал за по-добро представяне.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари