ГДБОП проведе специализирана полицейска операция в Русе, Силистра и София

2

Шестима души са задържани за съхранение и търговия с оръжия

Шестима участници в схемата са задържани при предприета от ГДБОП специализирана полицейска операция срещу организирана престъпна група, занимавала се с преработка, ремонт, съхранение, търговия и транспортиране на оръжия, боеприпаси и взривни вещества, без да има право и разрешение за това. Акцията е реализирана на територията на областите Русе, Силистра и София на 7 август т.г. Действията по разследването са осъществени по неотложност. Претърсени са шест адреса, от които са иззети автомат „Калашников“, четири пистолета, над 1200 боеприпаса от различен калибър и нерегистрирана колекция стари оръжия, наркотично вещество, наподобяващо марихуана.

Материалите са докладвани на Софийската градска прокуратурата. Образувано е досъдебно производство. На трима от задържаните са повдигнати обвинения и мярката им за неотклонение е удължена за срок от 72 часа. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари