ГДБОП организира благотворителен турнир за Калоян, Иван и Цвети

0

Академията на МВР става арена на състезание с благотворителна цел

Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) организира за трета поредна година благотворително състезание в Академията на Министерството на вътрешните работи (МВР). Събитието цели да подкрепи три деца - Калоян, Иван и Цвети, чиито родители са загубили живота си при изпълнение на служебните си задължения в ГДБОП и МВР.

В турнира участват 34 отбора от цялата страна, съставени от служители на различни структури на МВР и други правоохранителни органи. Състезателите се изправят един срещу друг в две дисциплини - физическо натоварване и стрелба, демонстрирайки своите умения и подготовка.

Официалното откриване на състезанието бе уважено от директора на ГДБОП, главен комисар Явор Серафимов, представители на ръководството на дирекцията, Академията на МВР и министерството. Заместник-министърът на вътрешните работи Тони Тодоров се обърна към присъстващите деца с думите: "Всички ние сме тук заради вас и винаги може да разчитате на нашата подкрепа." Той подчерта значимостта на проявените от участниците човешки ценности като отговорност и морал, пожелавайки успех на всички състезатели.

Средствата, събрани по време на благотворителния турнир, ще бъдат разпределени между Калоян, Иван и Цвети. Всеки, който желае да подкрепи каузата, може да го направи чрез следните дарителски банкови сметки:

  • За Калоян Стойчев: IBAN BG44UNCR70004524505011
  • За Иван Стойчев: IBAN BG25UNCR70004524504577
  • За Цветелина Таскова: IBAN BG82STSA93000024831196

Това благородно начинание на ГДБОП показва, че институцията не забравя своите служители и техните семейства, дори в най-тежките моменти. Чрез организирането на подобни събития се създава и укрепва чувството за общност и взаимопомощ сред служителите в системата на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари