Фуражката на шефа на КАТ трябва да падне

3
Адвокат обвинява КАТ - Пловдив за липса на контрол и адекватни мерки на пътя
Адвокат обвинява КАТ - Пловдив за липса на контрол и адекватни мерки на пътя Снимка: Facebook

Адвокат обвинява КАТ - Пловдив за липса на контрол и адекватни мерки на пътя

След трагичната катастрофа на централен булевард в Пловдив, при която загина 19-годишният Христо Боруков, адвокат Атанас Костов отправи остър призив за незабавна оставка на шефа на КАТ - Пловдив. Във възмутеното си изявление, публикувано в социалните мрежи, адвокатът постави въпроса за липсата на адекватен контрол и превенция на пътя, които според него водят до подобни трагедии.

"Поредният “състезател”, който препуска из пловдивските булеварди, вече не е сред нас! Един млад живот се превръща в поредната статистика? Няма контрол, няма превенция, няма адекватност в действията на КАТ - Пловдив!" – написа Костов.

Адвокатът подчертава, че патрулите се ограничават до поставянето на камери и събиране на глоби, но през нощта липсва необходимата реакция. Според него, това е морално и законово непростимо. Костов сподели и своя опит от подаването на множество сигнали за незаконни гонки по Асеновградско шосе, които, според думите му, не са довели до никакви мерки от страна на полицията.

Статистиката сочи, че Пловдив е сред най-смъртоносните градове по отношение на пътните инциденти, което адвокатът свързва с недостатъчното управление и липсата на адекватни мерки за контрол. Той припомня и инцидент от преди два месеца на булевард "Руски", при който загинаха двама младежи след катастрофа с висока скорост.

"Фуражката на шефа на КАТ трябва да падне. Този човек явно е некадърник и под негово ръководство глобите се събират денем, но нощем хора умират!" – завършва Костов в своето изказване.

Призивът на адвоката подчертава необходимостта от сериозни промени в управлението на пътната безопасност в Пловдив, като настоява за отговорност и адекватни действия от страна на полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    1
    Tozi
    .Този адвокат, сигурно е завършил право вЮЗУ, или си е купил диплома?!!! Каква вина има шефа на КАТ, за безразсъдното каране на пишлеметата? Качват се на мощни коли и си мислят,че те сами се управляват! Напоследък, това е масово по пътищата!!! Карат като на писта,не признават правила,никаква колегиалност на пътя, ит.н. Който няма мозък, си плаща!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Русенец
    Преди две-три седмици по улица Чипровци, близо до училището , падна високо изсъхнало дърво през деня и , слава Богу, не...
  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...