Фризьорска верига подари разкрасителни процедури на жени от дом "Възраждане"

3

Екипът зарадва 25 дами

По случай своята 25-ата годишнина веригата за фризьорски услуги в Русе реши да зарадва 25 дами от дом "Възраждане" с безплатни разкрасителни процедури по техен избор. В продължение на четири дни фризьорите и стилистите променяха визията и самочувствието на тези жени, като предоставяха подстригване, боядисване и малко грим за повече усмивки.

С този жест екипът целеше да покаже, че независимо от възрастта, всяка жена заслужава да намира време за своите малки удоволствия.

“Виждайки радостта в очите на тези жени, решихме да поставим във всеки наш салон рамка със снимки от инициативата и девиз, който да си припомняме всеки ден - ‘С нас остарявате красиво!’”, сподели управителят на веригата Галка Вълчева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    3
    Трендафил Пукнев
    Като падне Путин и пенсионерите ще намерят спокойствие в старините си!
  • 5
    2
    Мнение
    Браво! Приветствам всички инициативи на бизнеса свързани с деца, възрастни хора, облагородяване на околната среда.
  • 7
    1
    2ф32ф3
    правят си реклама просто, не им пука изобщо... старите хора искат внимание, с някой да си поговорят наистина и да ги изслуша без да се преструва, че му пука, а наистина да му пука, по-ще се зарадват от някакви демонстрации на суета. суетата просто показва колко е преходно всичко, а старите хора го знаят най-добре
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари