Фон дер Лайен: ЕНП ще формира бастион срещу левите и десните екстремисти

0
Избирателната активност на евроизборите е била 51%
Избирателната активност на евроизборите е била 51% Снимка: АП / БТА

Избирателната активност на евроизборите е била 51%

Дясноцентристската Европейска народна партия (ЕНП) ще изгради бастион срещу екстремистите от ляво и от дясно, обеща днес председателката на Еврокомисията и член на ЕНП Урсула фон дер Лайен, предаде Ройтерс.

Коментарът на Фон дер Лайен е първа реакция на предварителни резултати от евроизборите, които показват, че ЕНП ще има най-много евродепутати, въпреки че най-големите печеливши от вота са крайнодесни и националистически партии.

"Мнозинство не може да бъде формирано без ЕНП и заедно…ще изградим бастион срещу екстремистите от ляво и от дясно", каза тя.

Избирателната активност на евроизборите е била 51%, сочат първите оценки на Европарламента. На последния евровот през 2019 г. тя бе 50,66%.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Читател
    Ковид -чумата,за едни хора беше тежко страдание, за други бизнес. Мъжът на тази циркаджийка, на която очите й са някъде отзад, засмука милиони във връзка с медикаменти свързани със смъртоносната болест. Лаура Кьовеши,това "страшилище" на корупцията по т. нар. високи етажи, не си мръдна пръста. Значи, тя корупцията тръгва от Брюксел, и се разпростира в 27-те държави на "великия" ЕС!
  • 8
    3
    Аз
    Вярно бе! Какво стана с азследването за ваксините?
  • 5
    2
    Истината
    Не бих писал цинизми, но г-жа Лайнен е типично фашистка германка и какво търси в ЕС?
  • 6
    1
    От мен:
    Да си ебеш путката майна, дърта мастийо! Надявам се да изгниеш в някой женски затвор, мършо крадлива!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари