Фолклорно танцово студио „Зора“ кани деца и младежи на лятна академия

0
Участниците ще разучават различни видове хора от богатия фолклорен репертоар
Участниците ще разучават различни видове хора от богатия фолклорен репертоар Снимка: Facebook

Участниците ще разучават различни видове хора от богатия фолклорен репертоар

Фолклорно танцово студио „Зора“ към Общинския младежки дом отваря врати за лятна академия, посветена на българските народни танци. Академията ще се проведе от 15 до 19 юли и е отворена за деца и младежи от Русе на възраст между 7 и 18 години.

В рамките на пет дни участниците ще разучават различни видове хора от богатия фолклорен репертоар на България. Заниманията ще се водят от опитния ръководител на студиото Ренета Стефанова и ще се провеждат от 09:00 до 10:00 ч. в залата на втория етаж в Общинския младежки дом на ул. „Райко Даскалов“ 2А.

Няма нужда от предварителна регистрация, а единственото условие за участие е желанието за танци и удобни вътрешни обувки.

Лятната академия на Фолклорно танцово студио „Зора“ е чудесна възможност за децата и младежите да се докоснат до красотата на българския фолклор, да се забавляват и да се сприятелят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    mischi
    Търся в Русе бъзможност да уча фламенко. Ако някой има информация, моля да я сподели! Благодаря предварително!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари